Uporabniki o izdelkih

Matic Romšak
Matic Romšak

Po Mihovem nasvetu že nekaj tednov uporabljam Osnovni vzglavnik Ajda iz ajdovih luščin in moram priznati, da so učinki le pozitivni. Ajda ima številne zdravilnih lastnosti, luščine pa so dobre prevajalke toplote in vlage in preprečujejo potenje med spanjem. Vzglavnik se lepo prilaga telesu, tudi zaradi tega ker lahko sam reguliram količino polnila. Ker so luščine gladke, se v izdelku prosto premikajo in masirajo kožo in mišice kar je za nas športnike, pa tudi za druge, ki želijo zdrav in trden spanec, izredno pomembno. Ker so luščine drobne, se v izdelku oblikujejo, kot sami želimo, pa naj gre za vzglavnik ali druge izdelke iz programa. Toplo priporočam.

Martina z družino
Martina z družino

Osnovni vzglavnik Ajda sem najprej kupila zase, ker rada spim na boku in so mi bile doslej vse blazine premehke ali pretrde. Vzglavnik z ajdovimi luščinami je odličen, saj si lahko polnilo poljubno prilagajamo. Poleg antibakterijskega okolja pa ajdove luščine nudijo udobno lego, saj se prilagajajo vsakemu mojemu premiku in hkrati uravnavajo idealno temperaturo. Otroški vzglavnik Pikapolonica zdaj uporabljata tudi moja otroka - prej sta se ponoči pogosto potila in se zaradi tega dostikrat zbujala, zdaj pa mirno prespita vso noč.

Hvala za mirne in prijetne noči, Martina

Viktor Turk (inž. gozdarstva)
Viktor Turk (inž. gozdarstva)

Moje vsakdanje delo je zelo razgibano, saj ogromno časa preživim na terenu v gozdu, zato je zelo pomembno, da se dobro naspim in pripravim na nov dan. Na tej blazini spim odlično. En vzglavnik Herkul imam doma, drugega pa sem si kupil za na morje, kjer z ženo preživim vikende, da si naberem energijo. Priporočam vsem ki imajo radi naravo in spočita jutra, polna energije.

Pišete nam!
Pišete nam!

Hvala in same pohvale za vaše vzglavnike :)) mi jih imamo in jih ne damo :) lp brigita

PREBERI VEČ >>

ga. Tina
ga. Tina

Kot grafična oblikovalka preživim veliko časa za računalnikom in imam posledično bolečine v vratnem predelu in predelu lopatic. Ker sem bila izredno zadovoljna s kupljenim ajdovim vzglavnikom, ki mi pomaga pri premagovanju te težave sem se odločila kupiti še dva tabureja. Prideta nam izredno prav, ko zidamo gradove, dirkamo z avtomobili, sestavljamo puzzle in igramo karte. Z našim podmladkom namreč to najreje počnemo na tleh! Otroci so navdušeni, midva pa še bolj. Priporočamo!

ga. Majda (upokojena socialna delavka)
ga. Majda (upokojena socialna delavka)

Odkar sem upokojena zelo rada gledam televizijo. Večinoma časa sem med gledanjem v negibanju in zato me včasih prične boleti v vratnem predelu. Sedaj že nekaj časa gledam televizijo z polmescom, ki si ga trdno zavežem okrog vratu. Čutim, da je glava na mestu in dobiva podporo, ki jo rabi. Od kar ga uporabljam se mi bolečine ne vračajo več.

Luka Strajnar
Luka Strajnar

Kot maser in praktik shiatshu masaže sem se že večkrat srečal z ljudmi, ki imajo težave s slabim spanjem in bolečinami v ramenskemu in hrbtnemu predelu. Zato zmeraj iščem izdelke, ki odpravljajo tovrstne težave. Glede osebne izkušnje s ajdovim vzglavnikom lahko povem, da sem imel prve tri dni reakcijo v vratnemu predelu zaradi prilagajanja na nov vzglavnik, od takrat naprej pa je super in samo na tej blazini spim, nočem druge. :) Odgovarja mi. ker se lepo prilega glavi in vratu v kateremkoli položaju. Prav tako sem zaradi te pozitivne izkušnje s ajdovimi luščinami pričel izvajati shiatsu masažo na ajdovem nadvložku, ter smo tako v našem salonu prvi v Sloveniji, ki izvajamo shiatsu na tak način, saj je masaza še bolj intenzivna in uspešna. Stranke so neverjetno zadovoljne in se redno vračajo.

Priporočam izdelke :) Masaže Luka

Ga. Zdenka
Ga. Zdenka

Moj spanec z leti ni bil več tako trden, zato sem se odločila da preizkusim ajdov vzglavnik, ki sem ga našla na spletni strani naravnega zaklada. Spanje na tovrstnem polnilu je super in ga priporočam vsem, še posebej ženskam, ki jih pestijo težave z nočnim prebujanjem in potenjem. Počutim se veliko bolje in uživam v lepotah narave.

G. Dejan Černi
G. Dejan Černi

Kot podjetnik (www.onej.si) lahko rečem,  da je vsak dan naporen in svojevrsten izziv. Prijeten, udoben in kvaliteten spanec je torej bolj kot ne nuja, da lahko uspešno vodiš svoje podjetje.
Po nakupu ajdovega vzglavnika, se je spanec kljub številnim skrbem, ki so se nabrale čez dan zelo izboljšal. Jutra so brez bolečin v vratu, čez dan opažam več energije pri samem delu.
Ajdov vzglavnik vsekakor priporočam in upam, da bo tudi vašemu spancu omogočil prijetne sanje.